Οι εκπαιδευόμενοι του Τμήματος Τεχνικός Βιολογικής – Οργανικής Γεωργίας Ά Εξαμήνου, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή – γεωπόνου κ. Αποστολίδη Ευάγγελου επιχείρησαν την κατασκευή Χριστουγεννιάτικών στεφανιών από αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά της Χίου.

 

Οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος προσπάθησαν να συνδυάσουν το τομέα των σπουδών τους με το πνεύμα των εορτών. Έτσι λοιπόν  συγκέντρωσαν διάφορα αυτοφυή αρωματικά φυτά της περιοχής, διακοσμητικά στολίδια και με τα εργαλεία τους, δημιούργησαν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου τηρώντας όλα τα μέτρα που ορίζουν τα νέα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας, αντάλλαξαν ιδέες και προτάσεις, εργαστήκαν συλλογικά σε ομάδες και συνέβαλλαν στην δημιουργία ενός ευχάριστου εορταστικού κλίματος.

 

Την προσπάθεια τους επιβράβευσαν η Διευθύντρια του Δ. ΙΕΚ Χίου κ. Αθανασοπούλου Ευελίνα και ο Υποδιευθυντής κ. Εκατομμάτης Σωκράτης, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες των εκπαιδευομένων επί τω έργω και τους έδωσαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους.