Μία εξαιρετικά διαφορετική αλλά εξίσου σημαντική σχολική χρονιά έφτασε σήμερα στο τέλος της, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επίδοσης των σπουδαστών/τριών μας.

 

Οι σπουδαστές/τριες που επιθυμούν να λάβουν τον έλεγχο προόδου τους, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό email στο grammateia@iek-chiou.chi.sch.gr.

 

Επίσης, με επιστολή email στην ίδια διεύθυνση, οι εκπαιδευτές/τριες μπορούν να ζητήσουν τη βεβαίωση προϋπηρεσίας τους.

 

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου και έως την 1η Σεπτεμβρίου 2021, η Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Χίου θα λειτουργεί πρωινές ώρες (9.00 – 16.00) και η εξυπηρέτηση κοινού θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες 9.30-14.00.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών θα σας ενημερώνουμε γιατις εξελίξεις στα Δ.ΙΕΚ σχετικά με τις ειδικότητες που προκηρύχθηκαν μέσω παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου, καθώς και για τις νέες ειδικότητες που θα ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου και θα λειτουργήσουν κατά τη νέα σχολική χρονιά 2021-22.

Παρακαλείσθε λοιπόν να επισκέπτεσθε συχνά την σελίδα μας για να ενημερώνεστε σχετικώς.

 

Ο Δ/ντης του Δ.ΙΕΚ Χίου κ. Λεωνίδας Κωστάλας, το διοικητικό προσωπικό και όλοι εμείς που συντελέσαμε στην ομαλή και δημιουργική πέρατωση της ιδιαίτερης χρονιάς σας ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια και την υπομονή σας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, που στέφθηκε τελικώς με επιτυχία!

Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση! Να έχετε ένα υπέροχο και ευτυχισμένο καλοκαίρι, πάντα ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΥΓΕΙΑ!

 

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για ακόμα μια ακόμη ενδιαφέρουσα, πολύπλευρη και γεμάτη γνώση χρονιά!

 

Να είστε όλοι καλά!!!